Tenký plátok voňavého zrelého syra a k tomu pohár dobrého kvalitného vína, kto by tu kombináciu nemal rád! Tehlička kvalitného syra má niekedy naozaj hodnotu zlata. V Schoeller Allibert vieme aký náročný proces stojí za prípravou kvalitného syra, ktorý sa vám dostane na stôl. Tento náročný proces výroby syra môže trvať aj niekoľko rokov, závisí od typu syra a jeho doby zretia. Každý jeden bochník syra sa musí denno- denne chytiť do rúk a pretočiť, aby bol proces zretia rovnomerný. No než bochník syra dospeje na policu na zretie predchádza mu ešte náročná cesta výroby, ktorá začína na pastvinách.

kuchyňa

Dobytok, ktorý pasie kvalitnú trávu musí niekto podojiť. Potom za veľmi prísnych podmienok musí nadojené mlieko spracovať a zasíriť, aby z neho mohol vzniknúť syr. Potom nastáva proces výroby syra, ktorý po nejakom čase dostáva tvar bochníka, ktorý sa dostane na policu, na ktorej zreje potrebný čas. Výroba syra je naozaj ťažké remeslo, ktoré potrebuje šikovné ruky, trpezlivosť a lásku ku svojej práci, vďaka ktorej potom môžete nájsť na vašom stole kvalitné syrové produkty rôzneho druhu, ktoré máte tak radi. My v Schoeller Allibert sa snažíme pomôcť každému poctivému remeselníkovi, ktorý vkladá svoje úsilie a lásku do svojej práce tým, že mu ponúkame kvalitné pomôcky na výrobu syra Cheese crates accessories Schoellerallibert.

dohoda

Naše výrobky neustále zdokonaľujeme podľa požiadaviek a potrieb našich zákazníkov a tým, ponúkame na trhu jedinečné pomôcky, ktorými sa snažíme zjednodušiť a uľahčiť prácu všetkým našim remeselníkom, aby nám mohli neustále pripravovať kvalitné a chutné produkty. Pretože kvalita je poznať hneď na prvý pohľad a my v Schoeller Allibert to vieme. Vážime si prácu všetkých našich zákazníkov a pomáhame im stať sa jednotkami na trhu a robiť prácu s takou láskou ako to bolo na začiatku.